Σενάρια για συνάντηση Τραμπ-Πούτιν πριν τη διάσκεψη της G20 τον ερχόμενο Ιούνιο

Σενάρια για συνάντηση Τραμπ-Πούτιν πριν τη διάσκεψη της G20 τον ερχόμενο Ιούνιο

Το Κρεμλίνο ελπίζει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν μπορούν να συναντηθούν και να έχουν συνομιλίες πριν από την διάσκεψη της ομάδας των χωρών-μελών G20 στην Ιαπωνία τον Ιούνιο του 2019, σύμφωνα με σημερινή δήλωση αξιωματούχου του Κρεμλίνου.

Ο πρόεδρος Τραμπ προχώρησε στην ακύρωση μιας συνάντησης που θα είχε με τον Πούτιν στην διάσκεψη της ομάδας G20 που πραγματοποιήθηκε στην Αργεντινή, εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάληψη από τους Ρώσους τριών σκαφών του Πολεμικού Ναυτικού της Ουκρανίας στις 25 Νοεμβρίου. Οι Ρώσοι κρατούν και τα πληρώματα των τριών πλοίων.

Οι δύο πρόεδροι είχαν μία πολύ σύντομη συνάντηση στο περιθώριο της διάσκεψης που ολοκληρώθηκε χθες στο Μπουένος Άιρες, χωρίς την διεξαγωγή διμερών επίσημων συνομιλιών Ρωσίας-ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE