Σενάρια για συνάντηση Τραμπ-Πούτιν πριν τη διάσκεψη της G20 τον ερχόμενο Ιούνιο

Σενάρια για συνάντηση Τραμπ-Πούτιν πριν τη διάσκεψη της G20 τον ερχόμενο Ιούνιο

Το Κρεμλίνο ελπίζει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν μπορούν να συναντηθούν και να έχουν συνομιλίες πριν από την διάσκεψη της ομάδας των χωρών-μελών G20 στην Ιαπωνία τον Ιούνιο του 2019, σύμφωνα με σημερινή δήλωση αξιωματούχου του Κρεμλίνου.

Ο πρόεδρος Τραμπ προχώρησε στην ακύρωση μιας συνάντησης που θα είχε με τον Πούτιν στην διάσκεψη της ομάδας G20 που πραγματοποιήθηκε στην Αργεντινή, εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάληψη από τους Ρώσους τριών σκαφών του Πολεμικού Ναυτικού της Ουκρανίας στις 25 Νοεμβρίου. Οι Ρώσοι κρατούν και τα πληρώματα των τριών πλοίων.

Οι δύο πρόεδροι είχαν μία πολύ σύντομη συνάντηση στο περιθώριο της διάσκεψης που ολοκληρώθηκε χθες στο Μπουένος Άιρες, χωρίς την διεξαγωγή διμερών επίσημων συνομιλιών Ρωσίας-ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θετικός ο Τράμπ για επικοινωνία με νέα Ιρανική ηγεσία - Διαψεύδει η Λευκωσία επίθεση προς τη Κύπρο

Θετικός ο Τράμπ για επικοινωνία με νέα Ιρανική ηγεσία - Διαψεύδει η Λευκωσία επίθεση προς τη Κύπρο

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline: