ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Καταζητείται από την Αστυνομία ο 40χρονος Ιωσήφ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Καταζητείται από την Αστυνομία ο 40χρονος Ιωσήφ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με απόπειρα φόνου και παράνομη κατοχή ναρκωτικών, καταζητείται από την Αστυνομία ο 40χρονος Ιωσήφ. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητεί τον Ιωσήφ Ιωσήφ, 40 ετών από τη Λευκωσία.

Οι πιο πάνω υποθέσεις διαπράχθηκαν στη Λευκωσία, κατά το Νοέμβριο του 2018.

Επιβεβαιώνεται κι επίσημα η πληροφορία που μεταδώσαμε νωρίτερα για τον ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας. Όπως είχαμε σημειώσει ο ιδιοκτήτης του σκούτερ (που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα κατά Ροδοθέου) και έλειπε στο εξωτερικό, δεν επέστρεψε στην Κύπρο την ημέρα που είχε αναφέρει στους ανακριτές ότι θα «επαναπατριστεί», με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας σημειώνει για τον Ιωσήφ: 'Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.