ΛΕΜΕΣΟΣ: 63χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο Δασούδι – Ήταν στην Κύπρο τον τελευταίο χρόνο

ΛΕΜΕΣΟΣ: 63χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο Δασούδι – Ήταν στην Κύπρο τον τελευταίο χρόνο

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (3/12) εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στην περιοχή Δασούδι στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, πρόκειται για 63χρονο άνδρα από την Σουηδία, όπως διαπιστώθηκε από το διαβατήριο που είχε στην κατοχή του. Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στην Κύπρο τον τελευταίο ένα χρόνο.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας, έσπευσαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας, για εξετάσεις. Σύμφωνα με την Αστυνομία, διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε τηλεφωνικώς γύρω στις 6:25 της Δευτέρας (3/12) για τον νεκρό άνδρα.

Στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής για αυτοψία.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.