ΠΑΦΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Βουτιά μοτοσικλέτας σε χαντάκι 7 μέτρων

ΠΑΦΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Βουτιά μοτοσικλέτας σε χαντάκι 7 μέτρων

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε μετά από πτώση σε χαντάκι βάθους 7 μέτρωνστον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς την Δευτέρα 3/12


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το τροχαίο συνέβη στις 18:30, στον δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς παρά το ύψος του Στρουμπιού.

Συγκεκριμένα, οδηγός μοτοσικλέτας ενοικιάσεως σε κάποιο σημείο του δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς παρά το ύψος του Στρουμπιού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται,  απώλεσε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε με αποτέλεσμα αυτή να προσκρούσει σε προστατικό κιγκλίδωμα και ο οδηγός να πέσει σε χαντάκι βάθους 7 περίπου μέτρων.

Διερχόμενος οδηγός οχήματος αντιλήφθηκε το τροχαίο και έσπευσε προς βοήθεια του μοτοσικλετιστή. 

Από την πτώση ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά.

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού που διερευνούν τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου.

 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE