ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δ. Φιλιππίδης: «Η Altamira τους πρώτους 11 μήνες πώλησε πέραν των €90 εκατ.»

Δ. Φιλιππίδης: «Η Altamira τους πρώτους 11 μήνες πώλησε πέραν των €90 εκατ.»

Ο πρώην Διευθυντής Διαχείρισης Ακινήτων και Επενδύσεων της ΣΚΤ κατέθεσε ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε δημοσιεύματα τα οποία χαρακτήρισε ως λιβελλογραφήματα και συκοφαντικά.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής κατέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας, 2/12, ο Δημήτρης Φιλιππίδης, πρώην Διευθυντής Διαχείρισης Ακινήτων και Επενδύσεων της ΣΚΤ.

Στο πλαίσιο της κατάθεσης του ο κ. Φιλιππίδης παράθεσε στην Επιτροπή στοιχεία τα οποία αφορούσαν την εργασιακή του εμπειρία σε συμβουλευτικές και άλλες θέσεις σε Κύπρο και Λονδίνο, που είχαν ως αποτέλεσμα την επιλογή του στη θέση του Διευθυντή Διαχείρισης Ακινήτων και Επενδύσεων της Συνεργατικής το 2016 για στήσιμο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων.

Σε συνέχεια τον Γενάρη του 2018 μεταφέρθηκε στην Αltamira, όπου ηγείται της μονάδας διαχείρισης ακινήτων.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top