ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστοί κεντρικοί δρόμοι λόγω κακοκαιρίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστοί κεντρικοί δρόμοι λόγω κακοκαιρίας

(6:58 - 4/12) Λόγω της έντονης βροχόπτωσης και χαλαζόπτωσης , στην επαρχία Λευκωσίας, οι πιο κάτω δρόμοι είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση.

Η Λεωφόρος Λάρνακος, η Οδός Αμμοχώστου (παρά το Σομπάζ) και η Οδός Αλεξανδρουπόλεως (Στρόβολο),

Επίσης, τα φώτα τροχαίας (Πρώην υπεραγορά Ορφανίδη) παρουσιάζουν βλάβη.

Σε αρκετές περιοχές το οδόστρωμα είναι ολισθηρό με λάσπες και καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στην επαρχία Λεμεσού, οι δρόμοι Παλώδειας – Αγρού, Αγίας Παρασκευής – Αγρού και Λάνειας – Τριμίκλινης, έχουν καταστεί επικίνδυνοι λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE