ΛΕΜΕΣΟΣ: Περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα – Ζημιές από την κακοκαιρία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα – Ζημιές από την κακοκαιρία

Ζημιές προκάλεσε σε αρκετές περιοχές στην Λεμεσό η κακοκαιρία που έπληξε την πόλη τα ξημερώματα της Τρίτης (4/12).

Λόγω ισχυρών ανέμων, έντονης βροχόπτωσης και χαλαζόπτωσης, προκλήθηκαν ζημιές σε υποστατικά και οχήματα, ενώ σημειώθηκαν και αποκοπές δέντρων, κλαδιών και πασάλων της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΑΗΚ, λόγω βλάβης που προκλήθηκε στο δίκτυο από την κακοκαιρία, οι περιοχές, Ακρωτήρι, Κάτω Πολεμίδια, Φασούρι, Ύψωνας, Παρεκκλησιά, Μοναγρούλι, Μονή, Πεντάκωμο και στην Μονή Αγίου Γεωργίου, έμειναν χωρίς παροχή ρεύματος.

Στην Λεμεσό, η κακοκαιρία συνεχίστηκε και το πρωί της Τρίτης (4/12).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέες συσκέψεις την Τρίτη για τον αφθώδη πυρετό μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό

Νέες συσκέψεις την Τρίτη για τον αφθώδη πυρετό μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό

Νέα σύσκεψη με την επιδημιολογική ομάδα για αξιολόγηση της κατάστασης γύρω από τον αφθώδη πυρετό θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ ακολούθως θα γίνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις για ενημέρωση και συντονισμό των επόμενων ενεργειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE