Νέα ανάρτηση-ΦΑΡΜΑΚΙ ο Ολίβα – Ποιον ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ για το ναυάγιο στην Ομόνοια! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Νέα ανάρτηση-ΦΑΡΜΑΚΙ ο Ολίβα – Ποιον ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ για το ναυάγιο στην Ομόνοια! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογράφισε τον τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας Άνχελ Γκόμεθ για την αποτυχία του στην Ομόνοια.

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν πολύ νωρίς από την Ομόνοια, δημοσίευσε ένα δημοσίευμα του omonoianews, μέσα από το οποίο καταλογίζονται ευθύνες στον Άνχελ Γκόμεθ και στη λεζάντα έγραψε: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Στην ανάρτηση του μάλιστα ο Ολίβα υπογράμμισε κάποια σημεία τα οποία αναφέρονται σε ρόστερ χαμηλών πτήσεων και που δεν ανταποκρίνεται στους στόχους που είχαν τεθεί το καλοκαίρι.

Η ανάρτηση του και τα σημεία που υπογράμμισε:

«…ρόστερ χαμηλών πτήσεων…»

«…το ρόστερ να μην ανταποκρίνεται σε καμιά περίπτωση στον στόχο που έθεσε η εταιρία αρχές της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την Ευρώπη…»

« Άρα το ρόστερ και οι ποδοσφαιριστές που το απαρτίζουν δεν είναι για Ευρώπη, ενώ για εξάδα… πίνει νερό.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.