ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προπονητές από Κύπρο στο Βέλγιο

Προπονητές από Κύπρο στο Βέλγιο

Κυπριακή αποστολή βρίσκεται στο Βέλγιο και συμμετέχει σε σεμινάριο που διοργανώνει η Ομοσπονδία του Βελγίου σε συνεργασία με την UEFA.

Οι εργασίες του σεμιναρίου άρχισαν τη Δευτέρα και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη και επικεντρώνονται στην ενεργότερη συμμετοχή των προπονητών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκπαίδευσης τους. Εκτός από την Κύπρο και το Βέλγιο που φιλοξενεί τις εργασίες του, το σεμινάριο παρακολουθούν αποστολές από την Ιρλανδία, τη Λιθουανία, τα Σκόπια και το Σαν Μαρίνο.

Η αποστολή της ΚΟΠ αποτελείται από τους Μάριο Κωνσταντίνου, εκπαιδευτή της Σχολής Προπονητών ΚΟΠ, τον προπονητή της Εθνικής Παίδων U17 Γιάννο Οκκά, τον προπονητή της Εθνικής Παίδων U14 Δημήτρη Δημητρίου, τον προπονητή τερματοφυλάκων της Εθνικής Ανδρών Αριάν Μπεκιάι και τον Αδάμο Παπαντωνίου, αθλητικό ψυχολόγο των Εθνικών μας ομάδων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top