Άνω κάτω το Υπουργείο – Ψάχνουν ποιος διέρρευσε την είδηση για το χαλούμι

Άνω κάτω το Υπουργείο – Ψάχνουν ποιος διέρρευσε την είδηση για το χαλούμι

Ανάστατο το Υπουργείο Εμπορίου μετά τη διαρροή πληροφοριών που αφορούν την ιδιωτική εταιρεία «John & Pascalis» που κατάφερε να κερδίσει δικαστικώς το εμπορικό σήμα για το χαλούμι.

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Σύμφωνα με τα όσα έγκυρα πληροφορούμαστε, αναβρασμός επικρατεί στο Υπουργείο Εμπορίου σχετικά με τα όσα αναφέρονται στον κυπριακό Τύπο και την αρνητική εξέλιξη για την Κυπριακή Δημοκρατία σχετικά με το εμπορικό σήμα για το χαλούμι.

Πιο συγκεκριμένα, ιδιωτική εταιρεία με την επονομασία «John & Pascalis LTD», με έδρα την Μ. Βρετανία, διεκδίκησε και κατάφερε να κερδίσει δικαστικώς το εμπορικό σήμα του χαλουμιού, προκαλώντας τις άμεσες αντιδράσεις των κομμάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE