Άνω κάτω το Υπουργείο – Ψάχνουν ποιος διέρρευσε την είδηση για το χαλούμι

Άνω κάτω το Υπουργείο – Ψάχνουν ποιος διέρρευσε την είδηση για το χαλούμι

Ανάστατο το Υπουργείο Εμπορίου μετά τη διαρροή πληροφοριών που αφορούν την ιδιωτική εταιρεία «John & Pascalis» που κατάφερε να κερδίσει δικαστικώς το εμπορικό σήμα για το χαλούμι.

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Σύμφωνα με τα όσα έγκυρα πληροφορούμαστε, αναβρασμός επικρατεί στο Υπουργείο Εμπορίου σχετικά με τα όσα αναφέρονται στον κυπριακό Τύπο και την αρνητική εξέλιξη για την Κυπριακή Δημοκρατία σχετικά με το εμπορικό σήμα για το χαλούμι.

Πιο συγκεκριμένα, ιδιωτική εταιρεία με την επονομασία «John & Pascalis LTD», με έδρα την Μ. Βρετανία, διεκδίκησε και κατάφερε να κερδίσει δικαστικώς το εμπορικό σήμα του χαλουμιού, προκαλώντας τις άμεσες αντιδράσεις των κομμάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένταση στη Βουλή- «Ήρθαμε για τα χωριά μας που κάηκαν και δεν το σέβεστε»

Ένταση στη Βουλή- «Ήρθαμε για τα χωριά μας που κάηκαν και δεν το σέβεστε»

Εντάσεις και αποχωρήσεις στη συνεδρίαση των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Περιβάλλοντος, που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή.  

BEST OF TOTHEMAONLINE