ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε τρεις μετά την μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε τρεις μετά την μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας

Ευρείας κλίμακας επιχείρηση διεξήχθη από το απόγευμα της Τετάρτης 5/12 στη Λεμεσό, με σκοπό την πάταξη της πορνεία και εμπορίας προσώπων.

Από την μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, προέκυψαν τρεις συλλήψεις.

Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε 36χρονο από την Μολδαβία και σε δύο άνδρες ηλικίας 60 και 52 ετών.

Τα τρία πρόσωπα φέρονται να εξωθούσαν κοπέλες από το εξωτερικό, στην πορνεία. 

Επιπλέον, σε διαμερίσματα εντοπίστηκαν τέσσερις κοπέλες, οι οποίες φέρονται να είναι θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης. Οι κοπέλες έχουν μεταφερθεί σε καταφύγιο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE