ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στις φλόγες οχήματα δύο γυναικών – Οδηγούνταν από σύζυγο και πεθερό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στις φλόγες οχήματα δύο γυναικών – Οδηγούνταν από σύζυγο και πεθερό

Τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα σε Στρόβολο και Λακατάμια, τα οποία ανήκαν και τα δύο σε γυναίκες, ωστόσο δεν χρησιμοποιούνταν από τις ίδιες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα στον Στρόβολο που ήταν σταθμευμένο έξω από οικία, άρπαξε φωτιά στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης (5/12). Από την φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε άλλα δύο οχήματα που ήταν σε κοντινή απόσταση.

Το εν λόγω όχημα είναι ιδιοκτησίας γυναίκας, ωστόσο οδηγείτο αποκλειστικά από τον σύζυγό της.

Το όχημα στην Λακατάμια, άρπαξε φωτιά γύρω στις 2:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης (6/12). Το όχημα, που ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οικίας, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το συγκεκριμένο όχημα είναι ιδιοκτησίας γυναίκας, ωστόσο οδηγείται αποκλειστικά από τον πεθερό της.

Τα αίτια των πυρκαγιών στα δύο οχήματα, αναμένεται να διερευνηθούν από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.  

*φώτο αρχείου

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE