ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στις φλόγες οχήματα δύο γυναικών – Οδηγούνταν από σύζυγο και πεθερό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στις φλόγες οχήματα δύο γυναικών – Οδηγούνταν από σύζυγο και πεθερό

Τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα σε Στρόβολο και Λακατάμια, τα οποία ανήκαν και τα δύο σε γυναίκες, ωστόσο δεν χρησιμοποιούνταν από τις ίδιες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα στον Στρόβολο που ήταν σταθμευμένο έξω από οικία, άρπαξε φωτιά στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης (5/12). Από την φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε άλλα δύο οχήματα που ήταν σε κοντινή απόσταση.

Το εν λόγω όχημα είναι ιδιοκτησίας γυναίκας, ωστόσο οδηγείτο αποκλειστικά από τον σύζυγό της.

Το όχημα στην Λακατάμια, άρπαξε φωτιά γύρω στις 2:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης (6/12). Το όχημα, που ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οικίας, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το συγκεκριμένο όχημα είναι ιδιοκτησίας γυναίκας, ωστόσο οδηγείται αποκλειστικά από τον πεθερό της.

Τα αίτια των πυρκαγιών στα δύο οχήματα, αναμένεται να διερευνηθούν από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.  

*φώτο αρχείου

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE