ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ρώτησα τον Τζιωνή «Eίσαι ο Σούπερμαν ή ο Μπάτμαν»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ρώτησα τον Τζιωνή «Eίσαι ο Σούπερμαν ή ο Μπάτμαν»

Μετά την κατάθεση ενώπιον δικαστηρίου του φωτογράφου του Εγκληματολογικού Μιχάλη Γεωργίου και του Αστυφύλακα της ΥΠΕΓΕ, Μιχάλη Σάββα, σκυτάλη πήρε ο  ανακριτής του ΤΑΕ, Γιώργος Θεμιστοκλέους.

Αναφέρθηκε ακόμα και στην κατάθεση του Τζιωνή, ο οποίος καθώς αναφερόταν στο μοιραίο βράδυ, είπε ότι πήδηξε από το παράθυρο, με τον ανακριτή να τον ρωτά αν είναι ο Σούπερμαν ή ο Μπάτμαν;

Ο Τζιωνής τότε, όπως είπε ο κ. Θεμιστοκλέους, έκανε την καρέκλα του πίσω και πήδηξε στο τραπέζι για να δείξει στον ανακριτή ότι μπορούσε να το κάνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE