ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ρώτησα τον Τζιωνή «Eίσαι ο Σούπερμαν ή ο Μπάτμαν»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ρώτησα τον Τζιωνή «Eίσαι ο Σούπερμαν ή ο Μπάτμαν»

Μετά την κατάθεση ενώπιον δικαστηρίου του φωτογράφου του Εγκληματολογικού Μιχάλη Γεωργίου και του Αστυφύλακα της ΥΠΕΓΕ, Μιχάλη Σάββα, σκυτάλη πήρε ο  ανακριτής του ΤΑΕ, Γιώργος Θεμιστοκλέους.

Αναφέρθηκε ακόμα και στην κατάθεση του Τζιωνή, ο οποίος καθώς αναφερόταν στο μοιραίο βράδυ, είπε ότι πήδηξε από το παράθυρο, με τον ανακριτή να τον ρωτά αν είναι ο Σούπερμαν ή ο Μπάτμαν;

Ο Τζιωνής τότε, όπως είπε ο κ. Θεμιστοκλέους, έκανε την καρέκλα του πίσω και πήδηξε στο τραπέζι για να δείξει στον ανακριτή ότι μπορούσε να το κάνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE