ΚΥΠΡΟΣ: Νέα κίτρινη προειδοποίηση - Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

ΚΥΠΡΟΣ: Νέα κίτρινη προειδοποίηση - Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ανανεώθηκε την Πέμπτη (6/12) η προειδοποίηση του Τμήματος Μετεωρολογίας Κύπρου, που αναφέρει ότι το επίπεδο επικινδυνότητας στο κίτρινο, μέχρι και τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής 7/12.

Όπως αναφέρει η προειδοποίηση, αναμένονται ισχυρές καταιγίδες, συνοδευόμενες πιθανώς από χαλάζι, με την ποσότητα βροχής ενδεχομένως να ξεπεράσει τα 50 χιλιοστόμετρα σε διάρκεια έξι ωρών.

Δείτε την φωτογραφία



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE