«Όργωσε» την σκηνή ο 25χρονος Κύπριος αλλά και το τηλεοπτικό κοινό – VIDEO

«Όργωσε» την σκηνή ο 25χρονος Κύπριος αλλά και το τηλεοπτικό κοινό – VIDEO

Μαραβέγιας και Ρουβάς συμφώνησαν ότι ο Κύπριος «οργωσε» την σκηνή και αυτό φάνηκε και κατά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

O Νέαρχος Ευαγγέλου ανέβηκε στην σκηνή των «cross battles» με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο.

Ο25χρονος Κύπριος της ομάδας αντιπαρέβαλε τα ξίφη του με τον παίκτη της Έλενας Παπαρίζου τραγουδώντας την μεγάλη επιτυχία «Stay» και δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό.

Ο Κύπριος παίκτης της ομάδας του Πάνου Μουζουράκη  όπως είπε ο coach του είναι τραγουδοποιός και γράφει ελληνικά αλλά και αγγλικά τραγούδια.  

Έφτασε στο 78% και πήρε την πρόκριση για τους ημιτελικούς.

Ακολουθεί στιγμιότυπο από την εμφάνιση και την μονομαχία του Νέαρχου Ευαγγέλου στα «cross battles»:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.