«Όργωσε» την σκηνή ο 25χρονος Κύπριος αλλά και το τηλεοπτικό κοινό – VIDEO

«Όργωσε» την σκηνή ο 25χρονος Κύπριος αλλά και το τηλεοπτικό κοινό – VIDEO

Μαραβέγιας και Ρουβάς συμφώνησαν ότι ο Κύπριος «οργωσε» την σκηνή και αυτό φάνηκε και κατά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

O Νέαρχος Ευαγγέλου ανέβηκε στην σκηνή των «cross battles» με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο.

Ο25χρονος Κύπριος της ομάδας αντιπαρέβαλε τα ξίφη του με τον παίκτη της Έλενας Παπαρίζου τραγουδώντας την μεγάλη επιτυχία «Stay» και δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό.

Ο Κύπριος παίκτης της ομάδας του Πάνου Μουζουράκη  όπως είπε ο coach του είναι τραγουδοποιός και γράφει ελληνικά αλλά και αγγλικά τραγούδια.  

Έφτασε στο 78% και πήρε την πρόκριση για τους ημιτελικούς.

Ακολουθεί στιγμιότυπο από την εμφάνιση και την μονομαχία του Νέαρχου Ευαγγέλου στα «cross battles»:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.