ΑΘΛΗΤΙΚΑ

BINTEO – Παραλήρημα γνωστού Έλληνα πολιτικού: «Ο… Ακενοτούμπο λένε ότι είναι Έλληνας»

BINTEO – Παραλήρημα γνωστού Έλληνα πολιτικού: «Ο… Ακενοτούμπο λένε ότι είναι Έλληνας»

«Θαυμάστε» Έλληνα πολιτικό, αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας: «Ο Ακενοτούμπο γεννήθηκε στην Αφρική και… λένε ότι είναι Έλληνας» δήλωσε αμφισβητώντας τον κορυφαίο πρεσβευτή της χώρας στο εξωτερικό!

Τι κι αν είναι ο κορυφαίος πρεσβευτής της χώρας μας και διαφημίζει την Ελλάδα σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη; Τι κι αν είναι ένας από τους 5 κορυφαίους παίκτες σ’ ολόκληρο τον κόσμο και άπαντες τον γνωρίζουν ως «Giannis» και «Greek Freak»;

Κάποιοι στην Ελλάδα συνεχίζουν να του «επιτίθενται», με τελευταίο παράδειγμα τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τον… Ακενοτούμπο αναφέροντας πως «Λένε ότι είναι Έλληνας» και ότι λογίζεται ως τέτοιος απλά και μόνο γιατί έχει πάρει την ελληνική ιθαγένεια, μη γνωρίζοντας πως ο Γιάννης έχει γεννηθεί στην Ελλάδα!

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη καταδεικνύει για ακόμα μια φορά το εμφανές πρόβλημα που υπάρχει σε πολιτικό επίπεδο και καθιστά σαφές το γιατί έχουμε φτάσει στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα ως χώρα.

«Θαυμάστε» παρακάτω το παραλήρημα του Άδωνι στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky σε μια εκπομπή που το θέμα της ήταν- με «αφορμή» το Σκοπιανό- οι νέες διατάξεις για την ιθαγένεια και το πώς μπορεί να την αποκτήσει κανείς:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top