Τέλος το γήπεδο για τον οπαδό της Ρίβερ – Η ΠΟΙΝΗ που του επιβλήθηκε

Τέλος το γήπεδο για τον οπαδό της Ρίβερ – Η ΠΟΙΝΗ που του επιβλήθηκε

Ο Ματίας Φίρπο, ο οπαδός της Ρίβερ, που πήρε μέρος στην επίθεση στο λεωφορείο της Μπόκα, τιμωρήθηκε με 2.4 χρόνια με αναστολή και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

Το πλήρες όνομά του είναι Ματίας Σεμπαστιάν Νικολάς Φίρπο και έγινε ο πρώτος οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ που συνελήφθη μετά την επίθεση με πέτρες που δέχθηκε το λεωφορείο της Μπόκα Τζούνιορς πριν αναβληθεί ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores.

Ο Φίρπο μάλιστα προχώρησε σε… exreme makeover μετά την επίθεση, κουρεύτηκε και ξυρίστηκε για να μην τον αναγνωρίσουν, όμως δεν κατάφερε να τη γλιτώσει καθώς που επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2.4 ετών με αναστολή, ενώ στο διάστημα αυτό δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.