ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Σταματούν οι πτήσεις λόγω άσκησης της Αστυνομίας - «Κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας»

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Σταματούν οι πτήσεις λόγω άσκησης της Αστυνομίας - «Κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας»

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου, 2018 και μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 10π.μ. θα πραγματοποιηθεί άσκηση στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, στο πλαίσιο απαιτήσεων του Civil Aviation Organization (ICAO) η οποία πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια.

Η άσκηση η οποία καθορίζεται από τη διαχειρίστρια εταιρεία Hermes Airports Ltd με τη συμμετοχή της Πολιτικής Αεροπορίας, έχει ως θέμα τη συντριβή αεροσκάφους κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο δίαυλο του αεροδρομίου Λάρνακας.

Θα συμμετάσχουν η Αστυνομία Κύπρου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Πολιτική Αεροπορία, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αεροδρομίων, ο Πύργος Ελέγχου, Ιατρικές Υπηρεσίες, η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, η Πολιτική Άμυνα αεροπορικές εταιρείες και άλλοι φορείς του αεροδρομίου.

Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια της άσκησης, δεν θα πραγματοποιούνται πτήσεις.

Ως εκ τούτου, λόγω κινητοποίησης όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, ενημερώνεται το κοινό ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE