ΤΡΟΟΔΟΣ: Αποκαρδιωτική εικόνα - Πώς ήταν πέρσι τέτοια περίοδο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΟΔΟΣ: Αποκαρδιωτική εικόνα - Πώς ήταν πέρσι τέτοια περίοδο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το ημερολόγιο σήμερα δείχνει 10 Δεκεμβρίου και ακόμα αναμένουμε τα πρώτα χιόνια για τον φετινό χειμώνα στο Τρόοδος…

Στις 6 Δεκεμβρίου 2017, η Αστυνομία είχε εκδώσει ανακοίνωση για να ενημερώσει το κοινό ότι δρόμοι στην περιοχή του Τροόδους ήταν ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω βαριάς χιονόπτωσης που σημειωνόταν. 

Την συγκεκριμένη ημέρα, ήταν η πρώτη φορά που χιόνιζε στην περιοχή για τον χειμώνα του 2017.

10 Δεκεμβρίου 2018 και η εικόνα στο Τρόοδος είναι αποκαρδιωτική, αφού μέχρι στιγμής, παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές της Κύπρου με καταρρακτώδεις βροχές και χαλάζι, δεν έχει πέσει ίχνος χιονιού στην περιοχή.

Ωστόσο, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας, αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση στο Τρόοδος τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE