Ερευνητική Συνεργατισμού : Ολοκληρώθηκε εκτός απροόπτου ο κύκλος ακροάσεων

Ερευνητική Συνεργατισμού : Ολοκληρώθηκε εκτός απροόπτου ο κύκλος ακροάσεων

Ο Τάκης Ταουσιάνης όπως όλα δείχνουν θα είναι ο τελευταίος μάρτυρας που καταθέτει ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Στις ακροάσεις ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, που ξεκίνησαν στις 4 Αυγούστου και ολοκληρώθηκαν σήμερα (Τετάρτη 12/12), πέρασαν συνολικά 74 μάρτυρες.

«Θα έχετε το προνόμιο ενδεχομένως να είστε ο τελευταίος μάρτυρας ύστερα από μια περίοδο μαραθώνιων συνεδριάσεων της Επιτροπής. Αρχίσαμε στις 4 Αυγούστου μέχρι και σήμερα 12 Δεκεμβρίου», είπε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γεώργιος Αρέστη κατά το πέρας της κατάθεσης του κ. Ταουσιάνη.

«Φαίνεται ότι κλείνουμε σήμερα, εκτός και αν εκτάκτως προκύψει κάποιο θέμα που στην πορεία της συγγραφής του πορίσματος προκύψει οτιδήποτε», διευκρίνισε.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.

BEST OF TOTHEMAONLINE