«Στρίμωξαν» οι δύο Κύπριες ηθοποιοί την Αριστοτέλους – VIDEO

«Στρίμωξαν» οι δύο Κύπριες ηθοποιοί την Αριστοτέλους – VIDEO

Η μια από θαυμασμό και η άλλη από αντιπάθεια, με την Χριστιάνα Αριστοτέλους να αντιδρά παραδειγματικά. 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους εισβάλλει στην σειρά «Η Φαμίλια» του Alpha Κύπρου.

Ουσιαστικά δεν υποδύεται κάποιαν άλλη, αλλά τον εαυτό της, όταν συναντά την Πόπη Αβραάμ και την Ανδρούλα Ηρακλέους.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» στην απρόσμενη της συνάντηση με τις συμπεθέρες της οικογένειας επιστρετεύει την υπομονή της.

Ο λόγος είναι ότι η μια είναι φαν αλλά η άλλη φαίνεται να μην την πολυσυμπαθεί... με τις «πικρόχολες» της ατάκες να βομβαρδίζουν την Χριστιάνα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο τρέιλερ της σειράς: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE