ΠΑΦΟΣ: Πήγαν να κλέψουν όχημα που σταμάτησε λόγω βλάβης- Καταζητείται ο συνεργός

ΠΑΦΟΣ: Πήγαν να κλέψουν όχημα που σταμάτησε λόγω βλάβης- Καταζητείται ο συνεργός

Στη σύλληψη 25χρονου από την επαρχία Πάφου, προχώρησε την Πέμπτη (13/12) η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος απόπειρας κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 8 Δεκεμβρίου του 2018 στην περιοχή του δρόμου Μεσόγης- Τσάδας

Ο 25χρονος φέρεται με δεύτερο άγνωστο πρόσωπο να επιχείρησαν να κλέψουν όχημα που ήταν σταθμευμένο στο δρόμο Μεσόγης - Τσάδας λόγω μηχανικής βλάβης.

Ωστόσο ο παραπονούμενος επιστρέφοντας τους εντόπισε και κατέγραψε τους αριθμούς του οχήματος τους.
Το δεύτερο πρόσωπο καταζητείται.

Το ΤΑΕ Πάφου και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.