ΠΑΦΟΣ: Γνώρισε το προηγούμενο βράδυ τον βιαστή της

ΠΑΦΟΣ: Γνώρισε το προηγούμενο βράδυ τον βιαστή της

Υπόθεση βιασμού σε βάρος 32χρονης διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Συγκεκριμένα, αλλοδαπή γυναίκα που διαμένει στην Πάφο κατήγγειλε χθες Πέμπτη (14/12) στην Αστυνομία, τον βιασμό της από δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, ενώ περπατούσε στις 10 Δεκεμβρίου την προσέγγισε όχημα και ο οδηγός της ζήτησε να επιβιβασθεί στο αυτοκίνητο.

Όταν η ίδια αρνήθηκε, ο οδηγός, με τη βοήθεια και του συνοδηγού, την έσπρωξαν δια της βίας στο όχημα και την οδήγησαν, όπως κατήγγειλε, σε ερημική τοποθεσία όπου και τη βίασαν.

Η 32χρονη ανέφερε στην Αστυνομία ότι αναγνώρισε το ένα από τα δύο πρόσωπα. Οπως είπε τον γνώριζε αφού είχαν συναντηθεί το προηγούμενο βράδυ.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE