ΠΑΦΟΣ: Γνώρισε το προηγούμενο βράδυ τον βιαστή της

ΠΑΦΟΣ: Γνώρισε το προηγούμενο βράδυ τον βιαστή της

Υπόθεση βιασμού σε βάρος 32χρονης διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Συγκεκριμένα, αλλοδαπή γυναίκα που διαμένει στην Πάφο κατήγγειλε χθες Πέμπτη (14/12) στην Αστυνομία, τον βιασμό της από δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, ενώ περπατούσε στις 10 Δεκεμβρίου την προσέγγισε όχημα και ο οδηγός της ζήτησε να επιβιβασθεί στο αυτοκίνητο.

Όταν η ίδια αρνήθηκε, ο οδηγός, με τη βοήθεια και του συνοδηγού, την έσπρωξαν δια της βίας στο όχημα και την οδήγησαν, όπως κατήγγειλε, σε ερημική τοποθεσία όπου και τη βίασαν.

Η 32χρονη ανέφερε στην Αστυνομία ότι αναγνώρισε το ένα από τα δύο πρόσωπα. Οπως είπε τον γνώριζε αφού είχαν συναντηθεί το προηγούμενο βράδυ.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπλόκο στις διαπραγματεύσεις βάζει η τ/κ πλευρά – Μόνο με αποδοχή «κυριαρχικής ισότητας» - Για μια εβδομάδα στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Μπλόκο στις διαπραγματεύσεις βάζει η τ/κ πλευρά – Μόνο με αποδοχή «κυριαρχικής ισότητας» - Για μια εβδομάδα στην Κύπρο, η Ολγκίν

Όλο και «χαλάει η ατμόσφαιρα» αλλά και οι προσδοκίες που εκφράζονται κατά διαστήματα από την πλευρά της Λευκωσίας, για τα επόμενα βήματα στο κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE