Η δίαιτα του Χειμώνα που υπόσχεται θαύματα - Χάσε 2 κιλά σε 2 ημέρες

Η δίαιτα του Χειμώνα που υπόσχεται θαύματα - Χάσε 2 κιλά σε 2 ημέρες

Η δίαιτα αυτή βασίζεται στη χορτόσουπα που είναι ιδανική, ιδιαίτερα για τις μέρες του χειμώνα.

Η συγκεκριμένη σούπα έχει σχεδόν τα ίδια υλικά με τη γνωστή σε όλους λαχανόσουπα.

Τι θα φάμε μέσα στην εβδομάδα

Για 2 ημέρες, θα φάμε χορτόσουπα και 2 φρυγανιές με λίγο βούτυρο.

Πόσες θερμίδες θα πάρουμε

Κάτω από 800 θερμίδες.

Πόσες μέρες θα την κάνουμε

2 μέρες.

Πόσα κιλά θα χάσουμε

Ο αριθμός των κιλών που θα χάσουμε, εξαρτάται από το βάρος που έχουμε όταν αρχίζουμε τη δίαιτα. Δηλαδή όσοι είμαστε υπέρβαροι (15 κιλά πάνω από το φυσιολογικό όριο) θα χάσουμε περισσότερο από εκείνους που πρέπει να χάσουν μόνο 5-7 κιλά ή και λιγότερο. Ο λόγος γι’ αυτό, είναι ότι όσο πιο κοντά στο φυσιολογικό βάρος βρισκόμαστε, τόσο πιο δύσκολα αδυνατίζουμε.

Με αυτή τη δίαιτα υπολογίζουμε απώλεια 2 κιλών σε 2 μέρες.

Πόσο θα μας κοστίσει

Υπολογίζουμε 10 ευρώ για 2 μέρες. Διαφορετικά 5 ευρώ την ημέρα.

Ημέρα πρώτη

Μόλις ξυπνήσουμε : Ένα ποτήρι ζεστό νερό με χυμό από ένα λεμόνι.

Πρωινό

Ένα φλυτζάνι καφέ ή τσάι με γάλα, χωρίς ζάχαρη.

1 φρυγανιά με λίγο βούτυρο.

Μεσημεριανό

Μια μερίδα χορτόσουπα.

1 φλυτζάνι τσάι χωρίς ζάχαρη.

Βραδινό

Μια μερίδα χορτόσουπα.

1 φλυτζάνι τσάι χωρίς ζάχαρη.

Αργότερα το βράδυ

Μια μερίδα χορτόσουπα.

1 φλυτζάνι τσάι χωρίς ζάχαρη.

Ημέρα δεύτερη

Ότι και στη πρώτη ημέρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE