Από τα ΣΠΑΝΙΑ στα Κυπριακά γήπεδα, αλλά ΕΓΙΝΕ και… έπαιξε ρόλο στο παιχνίδι

Από τα ΣΠΑΝΙΑ στα Κυπριακά γήπεδα, αλλά ΕΓΙΝΕ και… έπαιξε ρόλο στο παιχνίδι

Δεν το βλέπουμε και συχνά αυτό στα γήπεδα, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και γενικότερα στον κόσμο.

Μα τι;

Δύο παίκτες, ένας από κάθε ομάδα, να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίκτυα και μετά να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα.

Στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας, μεταξύ Αναγέννησης Δερύνειας και Ακρίτα Χλώρακας, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Δημήτρης Σολωμού, έδειξε κόκκινη κάρτα σε έναν παίκτη από κάθε ομάδα.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στον παίκτης του Ακρίτα Χλώρακας, Νικόλα Χριστοφίδη, ενώ στο δεύτερο μέρος στον παίκτη της Αναγέννησης Δερύνειας, Αντώνη Ράνο.

Λίγο νωρίτερα από τις αποβολές τους οι δύο παίκτες σκόραραν.  Ο Χριστοφίδης έκανε το 1-1 με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα ημιχρόνου με αυτό το σκορ.  Ο Ράνος έκανε με εύστοχο κτύπημα πέναλτι το 2-1.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 5-1 για την ομάδα της Δερύνειας.

Διαβάστε: 

«Βροχή» γκολ! Την έπαθε σε «νεκρό» χρόνο ο Ολυμπιακός – Σπουδαίες νίκες Εθνικού, Άρη (Αποτελέσματα και σκόρερ αγώνων)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE