Τραγωδία: Ο πατέρας του αρχηγού της Στουτγκάρδης πήγε γήπεδο να δει το γιο του και πέθανε

Τραγωδία: Ο πατέρας του αρχηγού της Στουτγκάρδης πήγε γήπεδο να δει το γιο του και πέθανε

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Κρίστιαν Γκέντνερ, καθώς ο πατέρας του αρχηγού της Στουτγκάρδης, Χέρμπερτ, άφησε την τελευταία πνοή του στο γήπεδο, αμέσως μετά τη χθεσινή (15/12) νίκη 2-1 των «κόκκινων» επί της Χέρτα Βερολίνου.

Η Στουτγκάρδη ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος «θρηνεί την απώλεια του Χέρμπερτ Γκέντνερ» και πως οι σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας είναι «αποκλειστικά με την οικογένεια Γκέντνερ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χέρμπερτ Γκέντνερ κατέρρευσε στο γήπεδο και, μολονότι βρισκόταν ασθενοφόρο στη «Μερτσέντες-Μπεντς Αρένα» και οι γιατροί έσπευσαν άμεσα στο σημείο, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Κρίστιαν Γκέντνερ, ο οποίος μετράει πέντε συμμετοχές στην εθνική Γερμανίας, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, ενώ «έφτιαξε» στο 76΄ το νικητήριο γκολ του Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος είχε ισοφαρίσει στο 64΄ το γκολ του Μαξ Μίτελστατ από το 38΄.

Από την πλευρά της, η Χέρτα Βερολίνου «ανέβασε» το εξής μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Όλοι από τη Χέρτα θα ήθελαν να στείλουν τις σκέψεις και τα συλλυπητήριά τους στον Κρίστιαν Γκέντνερ και την οικογένειά του ύστερα από τα σημερινά θλιβερά νέα».


Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.