Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 50χρονος που έπεσε από δέντρο στην Πάφο

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 50χρονος που έπεσε από δέντρο στην Πάφο

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται 50χρονος Ελληνοκύπριος από χωριό της Επαρχίας Πάφου ο οποίος τραυματίστηκε το Σάββατο (15/12) όταν έπεσε από δέντρο.

Ο 50χρονος φέρει κάταγμα κρανίου, κατάγματα πλευρών και διάτρηση πνεύμονα, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την σταθεροποίηση της κατάστασης του, ωστόσο στην συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΓΝ Λευκωσίας λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 50χρονος είχε εντοπιστεί τραυματισμένος σε χώρο στάθμευσης διαμερισμάτων στην Κάτω Πάφο.

Ο 50χρονος που μετέβαινε τακτικά στο συγκεκριμένο μπλοκ διαμερισμάτων για σκοπούς συντήρησης το Σάββατο το απόγευμα καθυστέρησε να επιστρέψει με αποτέλεσμα οι οικείοι του να ανησυχήσουν.

Μετά από αναζήτηση ο 50χρονος εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (16/12) και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία για την διαλεύκανση των αιτιών του τραυματισμού του διαφάνηκε ότι αυτός είχε πέσει από δέντρο στο οποίο ανέβηκε για να κόψει αβοκάντο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE