Τα σημεία που η τ/κ πλευρά θεωρεί σημαντικά μετέφερε στην Λουτ ο Ακιντζί

Τα σημεία που η τ/κ πλευρά θεωρεί σημαντικά μετέφερε στην Λουτ ο Ακιντζί

Ο Τ/κ ηγέτης και στη σημερινή συνάντηση βρήκε την ευκαιρία να μεταφέρει στην Τζέιν Χολ Λουτ τα σημεία που από πλευράς τ/κ «λαού» θεωρούνται σημαντικά, αναφέρει γραπτή δήλωση του εκπροσώπου του κ. Ακιντζί μετά την συνάντηση με την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, προστίθεται ότι η συνάντηση Ακιντζί – Λουτ, που ήταν δημιουργική λεπτομερής, διήρκεσε μία ώρα και είκοσι λεπτά και έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των όρων αναφοράς.

Στη συνάντηση συμμετείχαν μαζί με τον κ. Ακιντζί ο εκπρόσωπός του, Μπαρίς Μπουρτζιού, ειδικός του σύμβουλος για θέματα διπλωματίας και ΕΕ, Ερχάν Ερτσίν και ο Β’ γραμματέας, Χασάν Βάρογλου.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.