Το σχόλιο Πετρίδη για διαιτησία με… παράπονο και ΑΤΑΚΑ για άλλες ομάδες – «Ας παραδεχτούν…»

Το σχόλιο Πετρίδη για διαιτησία με… παράπονο και ΑΤΑΚΑ για άλλες ομάδες – «Ας παραδεχτούν…»

Ξεχωριστή αναφορά για τα διαιτητικά λάθη έκανε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Περτρίδης στις δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ μετά την διάσκεψη για Νεκτάριο Αλεξάνδρου.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ τόνισε ότι σε παιχνίδια της ομάδας του δεν αλλοιώθηκαν αποτελέσματα ενώ σε άλλων ομάδων αλλοιώθηκαν ενώ όπως είπε όταν γίνει λάθος σε ματς των γαλαζοκιτρίνων γίνεται ντόρος για εβδομάδες. Παράλληλα, επισήμανε πως ο ΑΠΟΕΛ είναι υπεράνω και όταν πρέπει να δώσει συγχαρητήρια το κάνει, όχι όμως και οι υπόλοιποι.

Αναλυτικά τι είπε:

«Όταν γίνει διαιτητικό λάθος στο ΑΠΟΕΛ πάει για βδομάδες. Σε παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ δεν έχουν αλλοιωθεί αποτελέσματα, άλλων ομάδων έχουν αλλοιωθεί αποτελέσματα. Ελπίζω να συνεχιστεί η κουβέντα για τα τελευταία λάθη για εβδομάδες. Εμείς συγχαρήκαμε τον αντίπαλο σε άλλους αγώνες. Είμαστε υπεράνω, είμαστε ΑΠΟΕΛ και ας παραδεχτούν και οι άλλοι κάποιες ήττες τους όπως κάναμε και εμείς πέρσι στο Κύπελλο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE