«Κλείνει» μεταγραφάρα ο Βαλβέρδε – Η Μπαρτσελόνα «αρπάζει» παικταρά! (PIC)

«Κλείνει» μεταγραφάρα ο Βαλβέρδε – Η Μπαρτσελόνα «αρπάζει» παικταρά! (PIC)

Ο Αντριέν Ραμπιό δεν πρόκειται να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιο του, με τον γαλλικό σύλλογο να ανακοινώνει ότι οι διαπραγματεύσεις τελείωσαν και πως ο 23χρονος δεν θα ξαναπαίξει μέχρι το καλοκαίρι, όταν και εκπνέει η παρούσα συμφωνία του με την ομάδα.

Ωστόσο, η «Parisien» υποστηρίζει πως πίσω από την άρνηση του Γάλλου διεθνή να ανανεώσει το συμβόλαιό του κρύβεται η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ραμπιό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γάλλος άσος θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρό του, που δεν είναι άλλο από το να φορέσει τη φανέλα της Μπάρτσα, και αυτό έχει δρομολογηθεί να συμβεί τον προσεχή Ιούνιο, με τους Καταλανούς να τον αποκτούν ως ελεύθερο.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως ο Ραμπιό μίλησε τηλεφωνικά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, για να λάβει εγγυήσεις ότι θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE