Πιο ορατός από ποτέ ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ για την Ομόνοια

Πιο ορατός από ποτέ ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ για την Ομόνοια

Είναι γεγονός ότι η Ομόνοια παρουσίασε σημάδια βελτίωσης στο «αιώνιο» ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, προηγήθηκε στο σκορ και ίσως αν δεν αναγκαζόταν ο Αναστασίου να κάνει δύο αλλαγές στην ανάπαυλα λόγω τραυματισμών, η εξέλιξη του αγώνα να ήταν διαφορετική.

Όμως, επειδή με τα «ΑΝ» δεν γράφεται ποτέ ιστορία, η ουσία είναι ότι το «τριφύλλι» γνώρισε μία ακόμα ήττα από τον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια και ολοκλήρωσε ακόμη ένα ντέρμπι στη φετινή σεζόν, χωρίς βαθμολογικό κέρδος.

Γεγονότα τα οποία πριν κάποια χρόνια, δεν θα τα φανταζόταν ούτε ο μεγαλύτερος εχθρός της Ομόνοιας, η οποία περνάει το δικό της αγωνιστικό (και όχι μόνο) «γολγοθά» και κανείς δεν ξέρει πότε θα ξαναδεί ο ιστορικός σύλλογος της Λευκωσίας… άσπρη μέρα.

Μάλιστα, φέτος είναι πιο ορατός από ποτέ, ο κίνδυνος να τερματίσει η Ομόνοια ΕΚΤΟΣ πρώτης τετράδας και να δίνει αγώνες στο Β΄ γκρουπ για την… αποφυγή της διαβάθμισης!

Πράγματα που τα σκέφτεται ο Ομονοιάτης και… «τρελαίνεται» (ειδικά οι παλαιότεροι…), αφού αλλιώς ονειρευόταν (ή φανταζόταν) τη φετινή σεζόν μετά τις μεγάλες διοικητικές αλλαγές που έγιναν και αλλιώς εξελίσσεται.

Η νέα διοικηση και κυρίως ο Κυπριοαμερικανός επιχειρηματίας, Σταύρος Παπασταύρου, έχει μπει… κατευθείαν στα βαθιά και καλείται άμεσα να κάνει διορθωτικές κινήσεις για να σώσει ότι σώζεται στη φετινή σεζόν και μετά να ξεκινήσουν οι διεργασίες για την επόμενη, έχοντας πλέον την εμπειρία της πρώτης σεζόν, για να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Το κάθετι στην ώρα του όμως…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.