Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για το Υφυπουργείο Τουρισμού

Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για το Υφυπουργείο Τουρισμού

«Παρέλαση» ονομάτων γίνεται τις τελευταίες μέρες για το ποιος θα είναι τελικά ο υφυπουργός Τουρισμού.

Πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Πέμπτη (20/12), το όνομα του νέου υφυπουργού Τουρισμού αναμένεται να «κλειδώσει» εντός της βδομάδας.

Κάποια από τα ονόματα που έπεσαν μέχρι τώρα στο τραπέζι, είναι ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, ο απερχόμενος πρόεδρος της ΟΕΒ Χρήστος Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος του ΚΟΤ Άγγελος Λοΐζου και ο αντιπρόεδρος του ΚΟΤ Κώστας Κουμής, αναφέρει το δημοσίευμα.

Από πλευράς γυναικών, τα ονόματα που ακούστηκαν, είναι η Ξένια Λοιζίδου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΤ και η Στέλλα Μιχαηλίδου μέλος του Δ.Σ του ΡΙΚ.

Να σημειώσουμε ότι η ανακοίνωση του νέου υφυπουργό θα γίνει την ερχόμενη βδομάδα στο Υπουργικό Συμβούλιο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.