«Η μέρα που τελείωσε η ζωή στο Κούριο» - Το συγκλονιστικό εύρημα με την τριμελή οικογένεια που βρέθηκε αγκαλιασμένη

«Η μέρα που τελείωσε η ζωή στο Κούριο» - Το συγκλονιστικό εύρημα με την τριμελή οικογένεια που βρέθηκε αγκαλιασμένη

21 Ιουλίου 365 μ.Χ. Η ζωή στο Κούριο κυλούσε κανονικά, σαν οποιαδήποτε άλλη μέρα, μέχρι που ο εγκέλαδος αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή των Κυπρίων της Λεμεσού.

Της Ιλιάνας Κουλαφέτη

Εκείνη την ώρα μια τριμελής οικογένεια ξάπλωνε στο κρεβάτι. Η μητέρα, μια νέα γυναίκα 19 ετών ,κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά της το παιδάκι της, μόλις ενάμιση έτους. Από πάνω τους τούς αγκαλιάζει σφιχτά ένας άντρας, προφανώς ο πατέρας. Προσπαθεί εναγωνίως να τους προστατεύσει από τους τράστιους ογκόλιθους που πέφταν πάνω τους.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.