ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ένας ακόμη επιτυχημένο σεμινάριο

Ένας ακόμη επιτυχημένο σεμινάριο

τις 12 και 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το ταχύρρυθμο σεμινάριο Εξυπηρέτησης Πελατών του American College για 6 συνεχόμενη χρονιά. Εκεί ο κύριος Κωνσταντίνος Χρήστου ανέλυσε τις βασικές αρχές της εξυπηρέτησης πελατών, όπως τη προσέγγιση, τη συμπεριφορά προς τον πελάτη, αλλά και τη σημασία της σωστής εξυπηρέτησης για την καλύτερη λειτουργία μιας εταιρείας.

 



Το σεμινάριο είχε το μέγιστο αριθμό επιτρεπόμενων συμμετεχόντων με επαγγελματίες του χώρου από κορυφαίες εταιρείες, οι οποίες εμπιστεύονται το American College, όπως η Atlantic Insurance και ο όμιλος Char. Pilakoutas Group. Το σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και φοιτητές της Μηχανογραφημένης Λογιστικής του American College ως επιπλέον κατάρτιση στο πλούσιο πρόγραμμα σπουδών τους. Η Μαργαρίτα Σταύρου, η οποία παρακολούθησε το σεμινάριο ανάφερε πως «το σεμινάριο κύλησε ευχάριστα και είχε την ευκαιρία να αντιληφθεί τη σημασία ενός πελατοκεντρικού οργανισμού».


Τα επαγγελματικά σεμινάρια του American College είναι επιχορηγημένα από την Αρχή Ανθρώπινου Δυναμικού και έχουν από τις υψηλότερες βαθμολογίες συμμετεχόντων στην Κύπρο. Το αναλυτικό πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων αναρτάται στην ιστοσελίδα του Κολεγίου, ενώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνώντας στο 22 661122. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων παρέχονται δωρεάν σνακ, καφές και αναψυκτικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «χάρτης» της φτώχειας στην Κύπρο - Πόσα άτομα βρίσκονται σε κίνδυνο

Παραλίες: Ξεκίνησε ο «πόλεμος» της πετσέτας - Χρεώνουν κρεβατάκια μέχρι και… 10 ευρώ λόγω νερού και αναψυκτικού

Ξενοδοχεία: 9 στις 10 διανυκτερεύσεις από ξένους τουρίστες – Αύξηση 21,4% σε σχέση με το 2023

Ανάλυση: Ο μετεκλογικός σεισμός που φέρει το όνομα Φειδίας - Ο στρουθοκαμηλισμός των κομμάτων



Σοβαρό το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων για την πυρκαγιά στον Φαρμακά - Χωρίς ενεργά μέτωπα

Σοβαρό το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων για την πυρκαγιά στον Φαρμακά - Χωρίς ενεργά μέτωπα

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση με την πυρκαγιά που άρχισε χθες (15/6) στον Φαρμακά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top