Παίρνει την απόφαση η δημοσιογράφος Κατερίνα Χριστοφίδου- Υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Παίρνει την απόφαση η δημοσιογράφος Κατερίνα Χριστοφίδου- Υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η εκλεκτή συνάδελφος στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου 2019 θα βρεθεί στο ψηφοδέλτιο μεγάλου κόμματος.

Του Στέλιου Στυλιανού

Ο λόγος για την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του SIGMA Κατερίνα Χριστοφίδου, η οποία όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, βρίσκεται σε  προχωρημένες επαφές με το ΔΗΚΟ ώστε να κατέλθει ως «αριστίνδην» υποψήφια στις Ευρωεκλογές.

Η είδηση επιβεβαιώνεται από τον στενό κύκλο της παρουσιάστριας που βρίσκεται στο «τιμόνι» της εκπομπής «Μεσημέρι και Κάτι» ενώ όπως πληροφορούμαστε με τον ερχομό του νέου έτους η Κατερίνα αναμένεται να πει το «μεγάλο ΝΑΙ» και να δώσει τα χέρια με τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Η συνάδελφος που όπως μας έχει συνηθίσει δεν μασά τα λόγια της, θα είναι σίγουρα μια πολύ καλή πρόταση για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στα ανώτερα σώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE