Πυροβολισμοί στο τουριστικό κέντρο της Βιέννης - Υπάρχουν τραυματίες - ΕΙΚΟΝΑ

Πυροβολισμοί στο τουριστικό κέντρο της Βιέννης - Υπάρχουν τραυματίες - ΕΙΚΟΝΑ

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ τουλάχιστον δύο άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Στο ιστορικό της κέντρο όπου υπάρχουν πολλοί τουρίστες υπήρξε ένοπλη επίθεση.

Σύμφωνα με το RT.COM είναι ακόμη άγνωστο για τα κίνητρα των δραστών. Επίσης δεν υπάρχει πληροφορία ποια είναι τα πρόσωπα που τραυματίστηκαν.

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα σε παραδοσιακό Αυστριακό ρεστοράν το «Figmuller Backerstrabe» το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το εμβληματικό Καθεδρικό ναό του Αγίου Στέφανου.

Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας της Βιέννης τραυματίστηκαν δύο άτομα «με ακόμη το τοπίο να είναι μη ξεκάθαρο».

 

Η τοποθεσία που έγινε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE