ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΒΕ Πάφου: 'Η Μαρίνα θα θέσει την Πάφο στο χάρτη του ναυτικού τουρισμού'

ΕΒΕ Πάφου: 'Η Μαρίνα θα θέσει την Πάφο στο χάρτη του ναυτικού τουρισμού'

Εξωστρέφεια η νέα στρατηγική μας , λέει στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του ΕΒΕ Πάφου.

Το ΕΒΕ Πάφου ξεκινά κατ’ ιδίαν συναντήσεις με όλα τα μέλη του, Βιομηχάνους, Εμπόρους, Μικρούς και Μεσαίους Επιχειρηματίες, Ξενοδόχους, Επιχειρηματίες Ανάπτυξης γης, Επιχειρηματίες Επισιτιστικής Βιομηχανίας και Βιοτέχνες ώστε να αφουγκραστεί τα προβλήματα τους, τις ανησυχίες τους, να καταγράψει τα αιτήματα τους και εν συνεχεία να μπορέσει να προβεί σε αξιολόγηση και δράση προς επίλυση τους, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο νέος Διευθυντής Μαρίνος Στυλιανού.

Ανέφερε πως το ΕΒΕ Πάφου έχει εισέλθει σε νέα εποχή και παραδέχθηκε ότι είχε ανάγκη εκσυγχρονισμού, αναδιάρθρωσης και εισαγωγής στην νέα εποχή της τεχνολογίας και των Μέσων Κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόσθεσε πως σε αυτό το πλαίσιο αναπτύχθηκαν νέες μέθοδοι λειτουργίας, μηχανογράφησης και απλούστευσης διαδικασιών προς όφελος των μελών και των πολιτών.

Ο κ. Στυλιανού ανέφερε πως το Επιμελητήριο είναι υπέρμαχος της λελογισμένης ανάπτυξης και λαμβάνει υπόψη τις περιβαλλοντικές και άλλες ευαισθησίες της κάθε γεωγραφικής περιοχής. Είναι επίσης ενάντια σε κάθε μορφή πολεοδομικής και άλλης ανομίας και παρανομίας, σημειώνοντας την ίδια ώρα ότι ο νόμος δεν πρέπει να εφαρμόζεται κατά το δοκούν.

Για τις προτεραιότητες του ΕΒΕ ο κ. Στυλιανού αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα υποδομής όπως είναι ο δρόμος από το αεροδρόμιο Πάφου προς την τουριστική περιοχή και η ολοκλήρωση του παραλιακού δρόμου από τα όρια του Δήμου Πάφου μέχρι την Πέγεια, στην περιοχή της Μαρίνας.

Αναφέρθηκε ακόμη στην ανάγκη επέκτασης του αεροδρομίου Πάφου και είπε πως προς αυτή την κατεύθυνση γίνονται ενέργειες προς τους καθ’ ύλην αρμόδιους Υπουργούς και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Είπε ακόμη πως η Μαρίνα της Πάφου θα θέσει την Πάφο στο χάρτη του ναυτικού τουρισμού με μεγάλα οικονομικά, τουριστικά, πολιτισμικά και κοινωνικά οφέλη.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top