ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την ώρα που όλοι διασκεδάζουν αυτοί έστησαν τσαντίρια έξω από την Αρχιεπισκοπή- «Χρόνια πολλά από τους άστεγους»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την ώρα που όλοι διασκεδάζουν αυτοί έστησαν τσαντίρια έξω από την Αρχιεπισκοπή- «Χρόνια πολλά από τους άστεγους»

Χριστούγεννα, η μεγαλύτερη γιορτή αγάπης. Μέρα που οι οικογένειες θα μαζευτούν για να διασκεδάσουν, να περάσουν ευχάριστα, να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους και να ευχηθούν ο ένας στον άλλο. Κάποιοι όμως επέλεξαν ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο.

Πρόκειται για μέλη της Κίνησης για το δικαίωμα της στέγασης που Χριστουγεννιάτικα αποφάσισαν να «κατασκηνώσουν» έξω από την Αρχιεπισκοπή και στήνοντας αντίσκηνα και αναρτώντας πανό να διαμαρτυρηθούν για την αδιαφορία του Μακαριότατου μπροστά στο πρόβλημα των αστέγων που μέρα με τι μέρα λαμβάνει και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στα πανό αναγράφονται «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ» και «ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ» ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Κίνησης Λευτέρη Γεωργίου η σημερινή δράση διαμαρτυρίας είναι συμβολική και θέλει να δείξει την απαρέσκεια της Κίνησης για τη στάση του Αρχιεπισκόπου μετά τις επαφές που είχαν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE