Λιβύη: Τουλάχιστον ένας νεκρός από την επίθεση στο υπουργείο Εξωτερικών

Λιβύη: Τουλάχιστον ένας νεκρός από την επίθεση στο υπουργείο Εξωτερικών

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, ένας υπάλληλος, κατά την επίθεση εναντίον του υπουργείου Εξωτερικών σήμερα το πρωί στην Τρίπολη, την πρωτεύουσα της Λιβύης, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή από τις δυνάμεις ασφαλείας που είναι στο σημείο.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, μπροστά από το κτίριο εξερράγη βόμβα που ήταν τοποθετημένη σε αυτοκίνητο. Στο εσωτερικό του κτιρίου ξέσπασαν μάχες με "τρεις ή τέσσερις επιτιθέμενους". Μια δεύτερη έκρηξη, που "έγινε από καμικάζι", σημειώθηκε στον 2ο όροφο πρόσθεσε η πηγή.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE