ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ναυαγός – Με ελικόπτερο στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ναυαγός – Με ελικόπτερο στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κινητοποίηση όλες οι αρμόδιες αρχές.

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι στις 27 Δεκεμβρίου και ώρα 16:45, το ΚΣΕΔΛάρνακας έλαβε επείγουσα κλήση από τον Κυβερνήτη του υπό αμερικανικήςσημαίας εμπορικού πλοίου «SAFMARINE NIMBA», το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε άνθρωπο ο οποίος βρισκόταν σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή 15ΝΜ βορειοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του διασωθέντα απαιτήθηκε η άμεση αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο της Δημοκρατίας.

Ως εκ τούτου, το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας- Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, με εξειδικευμένο νοσηλευτή του Υπουργείου Υγείας, για την άμεση αεροδιακομιδή του.

Ο διασωθέντας μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας στις 18:15, όπου και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας για μεταφορά του στο Γ.Ν.Λάρνακας.

Η επιχείρηση εκτελέστηκε κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE