Αίγυπτος: Στους τρεις οι νεκροί από έκρηξη βόμβας κοντά σε τουριστικό λεωφορείο

Αίγυπτος: Στους τρεις οι νεκροί από έκρηξη βόμβας κοντά σε τουριστικό λεωφορείο

Δύο Βιετναμέζοι τουρίστες και ένας Αιγύπτιος ξεναγός έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη βόμβας κοντά στις πυραμίδες της Γκίζας σήμερα το απόγευμα, όπως έγινε γνωστό από επίσημες πηγές.

Ο αυτοσχέδιος μηχανισμός εξερράγη τη στιγμή που περνούσε το τουριστικό λεωφορείο, το οποίο μετέφερε τους Βιετναμέζους τουρίστες.

Ο οδηγός του οχήματος και ο ξεναγός, υπάλληλος του τουριστικού γραφείου, τραυματίστηκαν.

Ο ξεναγός υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου, Μουστάφα Μαντμπούλι, ο οποίος επισκέφθηκε τους τραυματίες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE