Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Ο 26χρονος Καράμ Φαγιάντ σκοτώθηκε και 6 ακόμη τραυματίστηκαν από αληθινά πυρά που χρησιμοποίησε ο ισραηλινός στρατός εναντίον χιλιάδων διαδηλωτών που για ακόμη μια Παρασκευή συμμετείχαν στις διαδηλώσεις παρά την καταιγίδα.
«Οι στρατιώτες κατέφυγαν στη χρήση αληθινών πυρών ενώ ήρθαν αντιμέτωποι με 5.000 διαδηλωτές, μερικοί εκ των οποίων πέταξαν πέτρες και χειροβομβίδες», τόνισε μια εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού.
Πρόσθεσε ότι δύο Παλαιστίνιοι διαδηλωτές διέσχισαν για σύντομο διάστημα το φράκτη ασφαλείας, πριν επιστρέψουν στην Γάζα.
Από την 30ή Μαρτίου και την έναρξη της κινητοποίησης που αποκαλείται «Πορεία της Επιστροφής», τουλάχιστον 240 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τις σφαίρες ισραηλινών στρατιωτών.
Δύο ισραηλινοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στα πολύμηνα επεισόδια.
Από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις