Την ερχόμενη εβδομάδα η 9η φάση για το δίπλωμα UEFA Pro

Την ερχόμενη εβδομάδα η 9η φάση για το δίπλωμα UEFA Pro

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η ένατη φάση της σειράς των μαθημάτων που διοργανώνει η Σχολή Προπονητών ΚΟΠ για απόκτηση του διπλώματος UEFA Pro.

Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 7 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 9 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Σταδίου ΓΣΠ.

Το πρόγραμμα αυτής της φάσης και συγκεκριμένα την ερχόμενη Δευτέρα, περιλαμβάνει το κεφάλαιο Τάσεις στο σύχρονο ποδόσφαιρο, Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Την ίδια ημέρα, θα γίνει η παρουσίαση εργασιών από τους προπονητές που επισκέφτηκαν ομάδες του εξωτερικού και παρακολούθησαν προπονήσεις και νωρίς το απόγευμα, θα γίνει πρακτική (ανάλυση – προπόνηση) από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Παίδων U14 Δημήτρη Δημητρίου.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE