Την ερχόμενη εβδομάδα η 9η φάση για το δίπλωμα UEFA Pro

Την ερχόμενη εβδομάδα η 9η φάση για το δίπλωμα UEFA Pro

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η ένατη φάση της σειράς των μαθημάτων που διοργανώνει η Σχολή Προπονητών ΚΟΠ για απόκτηση του διπλώματος UEFA Pro.

Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 7 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 9 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Σταδίου ΓΣΠ.

Το πρόγραμμα αυτής της φάσης και συγκεκριμένα την ερχόμενη Δευτέρα, περιλαμβάνει το κεφάλαιο Τάσεις στο σύχρονο ποδόσφαιρο, Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Την ίδια ημέρα, θα γίνει η παρουσίαση εργασιών από τους προπονητές που επισκέφτηκαν ομάδες του εξωτερικού και παρακολούθησαν προπονήσεις και νωρίς το απόγευμα, θα γίνει πρακτική (ανάλυση – προπόνηση) από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Παίδων U14 Δημήτρη Δημητρίου.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE