Στιγμές απείρου κάλλους - Άγριος καβγάς γυναικών σε «μουσικές καρέκλες» - VIDEO

Στιγμές απείρου κάλλους - Άγριος καβγάς γυναικών σε «μουσικές καρέκλες» - VIDEO

Σε έναν απίστευτο καβγά κατέληξε το παιχνίδι «μουσικές καρέκλες» σε πάρτι στο Μεξικό.

Πρωταγωνίστριες δύο γυναίκες οι οποίες έφτασαν στον τελευταίο γύρο του παιχνιδιού διεκδικώντας την τελευταία καρέκλα.

Όταν, όμως, η μουσική σταμάτησε, η μία εκ των δύο τράβηξε την καρέκλα προκειμένου η αντίπαλός της να μην κάτσει σε αυτή.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν απείρου κάλλους με τις δύο γυναίκες για αρκετά δευτερόλεπτα να τραβάνε την καρέκλα μέχρι του σημείου η μια εκ των δύο να «εκτοξευτεί».

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι παριστάμενοι στο πάρτι όχι μόνο δεν χώρισαν τις δύο αντιπάλους αλλά ζητωκραύγαζαν κιόλας με το θέαμα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE