Ο Τσουρούλλης πήρε σκούπα και η Γιολίτη φτυάρι και καθαρίζουν τα χιόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Τσουρούλλης πήρε σκούπα και η Γιολίτη φτυάρι και καθαρίζουν τα χιόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το λαμπερό ζεύγος βρίσκεται σε θέρετρο στο χιονισμένο Μέτσοβο και όπως φαίνεται χρειάστηκε να πιάσουν σκούπα και φτυάρι. 

Η Έμιλυ Γιολίτη και ο Χρύσανθος Τσουρούλλης μετά την Αθήνα βρέθηκαν με την Μαίρη Τορναρίτη και τον σύζυγό της στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα σε θέρετρο στο χιονισμένο Μέτσοβο.

Απόλαυσαν το πρωινό τους στους -9 βαθμούς κελσίου, τα spa τους, αλλά ήρθε η στιγμή που χρειάστηκε να πιάσουν σκούπα και φτυάρι για να καθαρίσουν το αυτοκίνητο και το δρόμο από τα χιόνια. 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν τόσο ο Χρύσανθος, όσο και η Έμιλυ απόλαυσαν την αγγαρεία στα χιόνια. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE