Ο Ανδρέας Νεοκλέους ο νέος CEO της CYTA

Ο Ανδρέας Νεοκλέους ο νέος CEO της CYTA

strong>Η Cyta ανακοινώνει πως, σε συνέχεια της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου ημερομηνίας 28 Νοεμβρίου 2018 και της έγκρισης του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 2 Ιανουαρίου 2019, ο κ. Ανδρέας Νεοκλέους αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού στις 7 Ιανουαρίου 2019.

 

 
Ο κ. Νεοκλέους είναι κάτοχος πτυχίου Master of Engineering in Electrical and Electronic Engineering από το Imperial College, University of London και κατέχει διδακτορικό PhD στις τηλεπικοινωνίες & επεξεργασία ψηφιακού σήματος, επίσης από το Imperial College, University of London.  Διαθέτει ευρεία εμπειρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και αναλαμβάνει την ανώτατη θέση στην εκτελεστική ιεραρχία της Cyta σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις που χαρακτηρίζεται από ολοένα αυξανόμενο και πολυδιάστατο ανταγωνισμό, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

strong>Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE