Λώρης – ANT1: Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις τους

Λώρης – ANT1: Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις τους

Οι σχέσεις του ηθοποιού με το κανάλι, σύμφωνα με δημοσίευμα, φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από τυπικές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό «Tv Capuccino», ο Λώρης, δεν βλέπει με καλό μάτι την παραμονή της σειράς του «La pasta pomilωri» στη ζώνη των 22:15 και ζητά επίμονα να αλλάξει η ώρα προβολής της, ωστόσο, ο ΑΝΤ1 θεωρεί πως η σειρά «Εσύ… στον κόσμο σου» γράφει ικανοποιητικές τηλεθεάσεις στις 21:20.

Το κανάλι θεωρεί ότι η σειρά του Λώρη Λοϊζίδη, είναι ένα ισχυρό όπλο κόντρα στα realities και τα shows των άλλων καναλιών, γι’ αυτό και τα στελέχη προτιμούν η σειρά να γράφει 20% στις 22:15 αντί 35% στις 21:20.

Στο δημοσίευμα του περιοδικού, σημειώνεται επίσης ότι ο σεναριογράφος και ηθοποιός θέλει να συνεχίσει την σειρά «Παραμύθι αλλιώς», κάτι που δεν βλέπουν με καλό μάτι τα διευθυντικά στελέχη του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.