Η λεμονάδα που καταπολεμά το φούσκωμα των γιορτών

Η λεμονάδα που καταπολεμά το φούσκωμα των γιορτών

Αν το καλοσκεφτείς είναι περίεργο το πώς ξεκινάμε τη νέα χρονιά. Ενώ οι λεζάντες των φωτογραφιών μας στο Instagram και τα check in μας στο Facebook γεμίζουν με βαρύγδουπες δηλώσεις του τύπου “Νέο έτος, νέες συνήθειες”, η καινούρια χρονιά μάς βρίσκει πάντα ανάσκελα στο κρεβάτι προσπαθώντας να αντιμετωπίζουμε τις επιπτώσεις των παλιών κακών μας συνηθειών: πολύ φαγητό, πολύ ποτό και η συνεπακόλουθη ναυτία και το φούσκωμα. Η λύση δεν είναι μια βαρετή Παραμονή Πρωτοχρονιάς, αλλά το παρακάτω “μαγικό” ελιξήριο.

Τι θα χρειαστείς:
χυμό από μισό λεμόνι
1 κουτ. Της σούπας μέλι
¼ κουτ. Του γλυκού τζίντζερ
¼ κουτ. Του γλυκού πιπέρι καγιέν
¼ κουτ. Του γλυκού μπαχάρι
200ml ζεστό νερό

Η παραπάνω λεμονάδα είναι θαυματουργή, καθώς το λεμόνι εξισορροπεί τα επίπεδα του pH και βοηθά με την αποβολή των τοξινών από το σώμα.

Ο συνδυασμός των μπαχαρικών φαντάζει όνειρο για το λαιμό και το στομάχι μετά από μια νύχτα τρελού ξεφαντώματος, ενώ παράλληλα ανακουφίζει από αέρια και αναζωογονεί τον οργανισμό.

Απόλαυσέ το μετά από ένα μεγάλο γεύμα ή ξεκίνησε με αυτό την ημέρα σου, για να “ξυπνήσεις” με τον καλύτερο τρόπο τον οργανισμό σου.

Από Οlivemagazine

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE