Συλλούρης: «Αναγκαιότητα η εφαρμογή του ΓεΣΥ»

Συλλούρης:  «Αναγκαιότητα η εφαρμογή του ΓεΣΥ»

Η εφαρμογή του ΓεΣΥ είναι αναγκαιότητα, τονίζει ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος προβαίνει σε παρέμβαση εν μέσω δηλώσεων και αντιδηλώσεων και απόρριψης συμμετοχής από πλευράς σειράς ιατρικών εταιρειών.

"Θεωρώ επίσης ότι οποιοσδήποτε καλόπιστος διάλογος μέσα σε πνεύμα ειλικρίνειας μπορεί να φέρει αποτελέσματα, ακόμα και μέσα σε μια βδομάδα", αναφέρει σε γραπτή δήλωση, που εξέδωσε το Σάββατο.

Όπως τονίζει περαιτέρω, «ένα Γενικό Σχέδιο Υγείας αποτελεί δικαίωμα των πολιτών και συνιστά υποχρέωση της πολιτείας σε ένα ευρωπαϊκό κράτος».

Ο κ. Συλλούρης παρατηρεί ότι ο χρόνος απέδειξε πως η όποια καθυστέρηση στην εφαρμογή του ΓεΣΥ αυξάνει το κόστος, το οποίο θα κληθούν να καταβάλουν οι πολίτες, καταλήγοντας με την παραίνεση όπως αυτό «προβληματίσει».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE