Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
"Θεωρώ επίσης ότι οποιοσδήποτε καλόπιστος διάλογος μέσα σε πνεύμα ειλικρίνειας μπορεί να φέρει αποτελέσματα, ακόμα και μέσα σε μια βδομάδα", αναφέρει σε γραπτή δήλωση, που εξέδωσε το Σάββατο.
Όπως τονίζει περαιτέρω, «ένα Γενικό Σχέδιο Υγείας αποτελεί δικαίωμα των πολιτών και συνιστά υποχρέωση της πολιτείας σε ένα ευρωπαϊκό κράτος».
Ο κ. Συλλούρης παρατηρεί ότι ο χρόνος απέδειξε πως η όποια καθυστέρηση στην εφαρμογή του ΓεΣΥ αυξάνει το κόστος, το οποίο θα κληθούν να καταβάλουν οι πολίτες, καταλήγοντας με την παραίνεση όπως αυτό «προβληματίσει».
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις